Mekanlarınıza özel hızlı ve kaliteli üretim çözümleriyle Türkiye'nin en iyi tezgah markası.
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

2020 Belenco Tezgah Modelleri

Yılın En Dikkat Çekici Tezgahları Belenco’da!

Belenco tezgahlar, ilhamını doğadan alan ve mutfaklardan ofislere kadar en doğal yüzeyleri taşıyan markalardan biridir. Tasarım çizgilerinde toprak, ağaç, su ve gökyüzü gibi çevre unsurlarından yararlanan Belenco, her sene kullanıcılarına farklı modeller sunmaktadır.

2020 Belenco tezgah modelleri de yine bu esintilerden hareketle oluşturulmuş. Pure, Natural, Loft, Classic, Essential, Seta ve Prestige gibi koleksiyonları olan Belenco, bu koleksiyonlarına yeni modeller ekleyerek tasarımlarını geliştirmeye devam ediyor. Bu tezgah modelleri arasında en ilgi çekenleri ve tercih edilenleri sayfamızda topladık. Bir göz atın…

Belenco Prestige

2020 Belenco tezgah modelleri arasında yer alan Prestige Belenco’un tasarım ve Ar-Ge ekiplerinin birlikte geliştirdiği özgün modellerden biridir. Değişim ve farklı çözümler arayan mekân tasarımcılarının, ihtiyaçlarını karşılayacak esneklikte bir üründür. Doğanın, gökyüzünün ve yıldızların en güzel anlarını yansıtma amacıyla tasarlanan Belenco tezgahlar arasında en çok tercih edilenlerdendir.

Belenco Pure

Belenco tezgah modelleri için kuvarsın gözeneksiz yapısından yararlanılır. Mikroorganizmaların üremesine izin vermeyen hijyenik yüzeyler olan Belenco tezgahlar, iç mekan hava kalitesini bozacak, sağlığa zararlı herhangi bir gaz salımı da yapmaz. Pure Belenco tezgah modelleri için de hedef saflıktır. Dingin ve kusursuz bir yüzey sunan Belenco tezgah modelleri, kullanıldığı her alanda da aynı duyguyu yansıtır.

Belenco Natural

2020 Belenco tezgah modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de Natural modellerdir. Doğadan aldığı bütün özellikleri yansıtan Belenco Natural, onun renklerini, dokusunu ve ışıltısını da mekanlarınıza getirme hedefiyle tasarlanmıştır. Mutfaklarınız dışında banyo, yüzey, zemin ve merdiven kaplamalarında da kullanılır.

Belenco Loft

Ahşap, metal ve sıra dışı renklerle hazırlanan yenilikçi bir tasarım Belenco Loft, monoton çizgilerden kurtulmak isteyenler için idealdir. Evlerine tarzını yansıtmak isteyenler için Belenco tezgah modelleri arasında tasarımları en farklı olanlardır.

Belenco Classic

2020 Belenco tezgah modelleri arasında bulunan Belenco Classic tasarımı, zengin renk ve doku seçenekleri ile yüksek performans sergileyen, her dönemin vazgeçilmez tercihlerindendir. Ev ve mutfaklarda, ofis ve eğitim kurumlarında kullanılır.

Belenco Essential

Belenco tezgahlar arasında bir diğeri de Essential serisidir. Belenco tezgah önerileri arasında yer alan Essential, siyah ve beyaz tonlarıyla farklı bir uyum yakalar. 2020 Belenco tezgah modelleri arasında en dikkat çekicilerdendir.

Belenco Seta

Belenco tezgah tavsiye listesinde bir de Seta modeller var. İpeksi bir dokunuş sunmak için üretilen Belenco tezgah modelleri, mekanında daha soft bir görünüm isteyenler için idealdir. Belenco tezgah önerileri arasında son yıllarda başı çekmektedir.

2020 belenco tezgah modelleri ve belenco tezgah önerileri hakkında daha detaylı bilgi almak için satış danışmanlarımızı arayabilir, ürün kataloglarımızı inceleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınıza yaratıcı dokunuşlarla farklı bir görünüm katıyoruz…

Yorum Yap

Teklif Al
Teklif Al +902164200030