Mekanlarınıza özel hızlı ve kaliteli üretim çözümleriyle Türkiye'nin en iyi tezgah markası.
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

2020 Dominox Tezgah Modelleri

Sezona Özel Dikkat Çekici Tasarımlarla Evlerinize Kişilik Katacaksınız!

Dominox, her sene olduğu gibi 2020’de de tezgah modelleri ile adından söz ettirmeyi başardı. Zarif ve kullanışlı tasarımları ile mutfağınızın dokusuyla mükemmel bir uyum yakalayan Dominox tezgah tasarımları, günlük işlerinizi kolaylaştıracak özelliklerinin yanında mekanınıza estetik bir görünüm de katacak.

Farklı renk tonlarıyla hazırlanan, her biri özgün tasarımlarla oluşturulan 2020 Dominox tezgah modelleri arasında siz de evleriniz, iş yerleriniz ve işletmeleriniz için en iyisini tercih edebilirsiniz.

Dominox’un alpino, spark, coffee, rice gibi isimler verdiği mutfak tezgâhı çeşitleri; kendine özgü havalarıyla mekanınıza yenilik katacak.

2020 Dominoxx tezgah modelleri arasında en çok tercih edilenler:

  • Snow Dominox Tezgah

Bembeyaz rengiyle saflığın ve temizliğin sembolü olan Snow Dominox Tezgah modelleri, yaşam alanlarında ferahlık isteyenlerin tercihi oluyor.

  • Cream Dominox Tezgah

Dominox tezgahlar arasında bu yıl en beğenilen renklerden olan Cream, farklı tasarımlarla bir araya gelerek kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

  • Semolina Dominox Tezgah

Benekli bir renge ve pürüzsüz bir dokuya sahip olan 2020 dominox tezgah modelleri arasındaki Semolina, tezgah yüzeylerinde şık unsurlar görmek isteyenlerin tercihi oluyor.

  • Wafer Dominox Tezgah

Dominox tezgah önerileri arasında yer alan Wafer ise koyu tonları ve estetik görünümüyle dikkat çekiyor.

  • Peace Dominox Tezgah

Yıldızları andıran ve 2020 dominox tezgah modelleri arasında en çok ilgi uyandıranlardan biri olan Peace, dominox tezgah tavsiyesi isteyenlere kesinlikle önerimiz.

Dominox Tezgah Kataloğumuzu İnceleyin!

Dominox tezgah modelleri her sene yenileniyor. Klasikleşmiş tasarımlar ise uzun yıllar güncelliğini korumaya devam ediyor. Dominox 2020 tezgah modelleri, hem teknolojiyi hem de sadeliği bir araya getirerek minimal bir tarz isteyenlerin ilgi odağı oluyor.

2020 dominox tezgah modelleri hakkında daha detaylı bilgi almak için sayfamızdaki fotoğraflara göz gezdirebilirsiniz. Dominox tezgah önerileri için satış danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz. Mekanınıza uygun ve ekonomik Dominox tezgah çözümleri için 20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle size yol göstermeye devam ediyoruz…

Yorum Yap

Teklif Al
Teklif Al +902164200030