Mekanlarınıza özel hızlı ve kaliteli üretim çözümleriyle Türkiye'nin en iyi tezgah markası.
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

2020 Mutfak Tezgahı Trendleri

En Çok Tercih Edilen Tezgah Modelleri

2020 mutfak tezgahları her dönem olduğu gibi bu sezon da yenilenerek kullanıcıların karşısına çıkıyor. Geçen senenin modası bu sene değişen mimari anlayış ve renklerle yeniden şekillenerek mutfakları süslüyor.

Hiç şüphesiz kadınların en çok zaman geçirdikleri yerlerden biri olan mutfaklarda mutfak tezgahları her şeyden fazla önem arz ediyor. Öncelikli olarak fonksiyonelliğini düşünen kadınlar için şıklık da önemli bir unsur oluyor. 2020 mutfak modelleri içinde de Franke, Dominox, Dekton, Çimstone, Belenco ve Silestone markaları öne çıkarken kuvars, granit, akrilik ve corian malzeme tercih ediliyor.

Üretici markalar kadınların tezgahlarda aradığı özellikler olan rahat kullanım, kolay temizlenme, çizilmeme, zedelenmeme ve bozulmama taleplerinden yola çıkarak daha dayanıklı mutfak tezgahları üretiyorlar. 2020 mutfak tezgahı trendleri ve en çok tercih edilen mutfak tezgahı modelleri sayfamızda...

Akrilik ve Corian Tezgahlar Yine Lider! Mutfak Tezgahı Modelleri 2020

2020 mutfak trendleri arasında ilk olarak akrilik ve corian tezgahlar çıkıyor. 2020 mutfak trendleri arasında akrilik ile yapılan tezgahların yanında oval, cam ve laminant tarzları da dikkat çekiyor. Mermer ve granit malzemeleri de kullanan üreticiler ilk olarak sağlamlığı ön planda tutuyorlar.

Akrilik tezgahlar anti-bakteriyel yapısı ile mikrop ve küflerin oluşumunu engellerken ek göstermeyen yapısıyla mutfaklarda görüntü uyumu yaratıyor. 54 farklı renk seçeneği ile tek başına ya da başka renklerle kombinlenerek uygulanmasının rahatlığı da kadınların akrilik tezgahları en çok tercih etmesinin sebebi oluyor.

2020 mutfak tezgahı trendleri arasında akrilik tezgahlar dışında ek olarak rengarenk simli granitlerin yanında doğal taştan tezgahlar da yer alıyor. Ahşap tezgahlar zamana karşı dayanıklılıkta diğer tezgah modellerine göre daha az tercih edilse de farklılık arayanlar için bu senenin modası arasında.

Corian tezgahlar ise dayanıklılığı, masif malzeme garantisi, kimyasal atık içermeyen güvenilir bileşenleri, kırılma ve dağılma ihtimalleri olmaması, yanık ve lekelerde kolayca temizlenen yüzeyi sayesinde 2020’de de tercih edilenler arasında yer alıyor.

2020 tezgah modelleri arasında minimal tasarımların ön plana çıkmasıyla mutfak tezgahları da sadeliğe doğru yol almış gözüküyor. Çağdaş görünümleriyle dikkat çeken mutfak tezgahları özellikle oda ile bağlantısı bulunan Amerikan tipi mutfak dediğimiz mutfaklarda mekana genişlik hissi katıyor. Beyaz renkler ile sadelik oluşturuluyor.

Ayrıca 2020 mutfak modelleri içerisinde gittikçe öne çıkan country tarzı özellikle yeni evlenenlerin mutfaklarında kullanılacağa benziyor. Pastel renkler, işlenmemiş masif mobilyalar mekanlara farklılık katmakta. Yılın mutfak trendlerinde masif mobilyalarla birlikte müşterek masalar, banklar, minderler de yer alıyor.

Markalardan Mekanınıza Özel Tasarım ve Üretim Çözümleri!

2020 mutfak tezgahı modelleri arasında bahsettiğimiz gibi minimal, İskandinav, çevreci ve country tarzlar yer alıyor. Mutfak tezgahı çeşitleri olarak mekana ve kullanıcıların stillerine göre özel üretimler yapılabiliyor. Mutfak tezgah modelleri 2020 içerisinde daha çok özel tasarım ürünlere olan ilgi arttığı için markalar fazlaca renk ve işçilik seçeneği sunuyorlar.

2020 mutfak tezgahı trendleri ve 2020 mutfak tezgahı modelleri hakkında daha detaylı bilgi almak, mutfak tezgah çeşitleri ve fiyatları ile ilgili satış danışmanlarımızla görüşmek isterseniz sizleri showroomumuza bekliyoruz…

Yorum Yap

Teklif Al
Teklif Al +902164200030